Web marketing

web-marketing-naslovna

Imate izvrstan proizvod ili uslugu. Vaša Internet stranica je zapanjajuća. Čak imate i najbolju uslugu i podršku svojim kupcima. No, nažalost, nitko ili jako malo ljudi zna da postojite i postoji razlog za to. Uz otprilike 110 milijuna web stranica na Internetu, velika je šansa da u svakoj, pa tako i vašoj branši postoji konkurencija. Zato nije samo važno da postavite svoju Internet stranicu nego da povećate broj posjetitelja, a samim time i potencijalnih kupaca kroz online marketing.

Nekad je bilo dovoljno platiti oglas u lokalnim novinama - za više nije bilo ni mogućnosti no ineteresa. Sad više nije tako. Efikasna online marketinška kampanja može biti usmjerena izravno na ciljanu demografsku populaciju i pružiti analitičke podatke o tome tko, kada i odkud je posjetio Vašu stranicu te koliko se i na kojim sadržajima zadržao. Ono što je najvažnije, vrlo precizno možete odrediti povrat Vaše investicije; povećanje prometa izravno je proporcionalno uloženom novcu u web marketing.

LUX ARTIS u svom portfelju nudi slijedeće usluge:

seo-optimizacija-mala-1SEO (Search Engine Optimization)
Optimizacija sadržaja na vašim internet stranicama, za što bolje pozicioniranje na Google i drugim tražilicama, za ključne riječi vašeg poslovanja.
sem-kampanjeSEM (Search Engine Marketing)
Plaćeni oglasi na 1. stranici Google-a. Oglašavanje kojim se oglas prikazuje ciljano prilikom prikaza rezultata za ključne riječi.
icon designVizualni identitet
Izrada logotipa, brošura, mapa, posjetnica, flyera, newslettera, majica i drugih promo materijala.
Profesionalno studijsko fotografiranje proizvodaProfesionalno fotografiranje
LUX ARTIS raspolaže s profesionalnom fotografskom opremom i rasvjetom za studijsko fotografiranje vaših proizvoda, prostora i sl.
 

 

Najpovoljniji web hosting za vaše stranice

WEB 5GB

100 kn

godišnje

  • 5 GB prostora
  • neograničeno prometa
Naruči

WEB 10GB

150 kn

godišnje

  • 10 GB prostora
  • neograničeno prometa
Naruči

WEB 15GB

200 kn

godišnje

  • 15 GB prostora
  • neograničeno prometa
Naruči

WEB 20GB

300 kn

godišnje

  • 20 GB prostora
  • neograničeno prometa
Naruči