Online trgovine

online-trgovine

Uopće nije bitno imate li već postojeći fizički dućan s pravom poštanskom adresom, možda i više njih ili uopće nemate takav dućan. Bitno je samo da li prodajete bilo kakve vrste proizvoda ili usluga i hoćete li više zaraditi ako ih više prodate - naravno da ćete više zaraditi. U svijetu digitalnih tehnologija više nema puno nepoznanica, kao nekad. Svi već znaju za Internet dućane, web shop-ove, web dućane, online prodaju, online dućane, online trgovina i sl. Sve su to imena za jednu te istu stvar - prodaja proizvoda putem Internet stranica. LUXART Webstudio u svojoj ponudi ima izradu svih vrsta online dućana.

Ono što je sigurno, kupci su na Internetu i sve ih je više tamo. U Hrvatskoj, većina korisnika potencijalnih kupaca još uvijek u pravilu prakticira online istraživanje cijena i dostupnosti proizvoda. Prvo, dakle, na Internetu pretragom po ključnoj riječi pretražuju, koje tvrtke uopće nude traženi proizvod ili uslugu. Slijedeće što se gleda je cijena. Onaj manji dio korisnika će ukoliko postoji online dućan otići korak dalje i kupiti proizvod preko web shopa. A takvih korisnika je sve više i više.

Sad sami sebi postavite pitanje - Želim li imati dućan koji za mene radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini, a ne zapošljava niti jednog radnika. Nismo naišli na puno onih koji bi odgovorili sa "Ne".

Ono što Vam LUXART Webstudio može ponuditi je potpuna i funkcionalna instalacija Internet trgovine (online shop, Internet dućan, online trgovina, e-trgovina, e-kupnja) koja će omogućavati posjetiteljima vaših Internet stranica uvid u Vašu cjelokupnu ponudu proizvoda i usluga, cijenika, akcijskih popusta, naručivanja i plaćanja odabranih proizvoda ili usluga preko interneta.

Ono po čemu se mi razlikujemo od drugih je što posjedujemo "ključ u ruke" rješenje za Vaš novi Web dućan, a u paketu je uključeno: