Magento - izrada modula za kartično plaćanje

karticno-placanjeKatrično plaćanje putem web shopa postaje sve popularnije. Ukoliko ste vi vlasnik online trgovine ili razmišljate o tome da krenete u vode online poslovanja putem web dućana, zasigurno biste htjei imati u ponudi za svoje kupca i online kartično plaćanje, odnosno payment getaway.

Magento E-commerce platforma u svojim osnovnim postavkama nudi nekoliko ugrađenih modula za plaćanje. Prije svega tu je modul za plaćanje putem PayPal servisa, zatim Authorize.net te Moneybookers servisa za online kartično plaćanje. Na svakom od ovih servisa morate imati otvoren korisnički račun i u tom slučaju podešavanje modula u Magentu je prilično jednostavno. Moramo napomenuti da su to sve strani servisi za online kartično plaćanje, koji naravno ne nude poslovanje s hrvatskim nacionalnim bankama, što naši klijenti baš i ne preferiraju. Ukoliko je to ono što želite, na pravom ste mjestu.

U Hrvatskoj postoji nekoliko pružatelja usluga kartičnog plaćanja: T-com PayWay, WSPay, CorvusPay, RBA E to mi treba, i dr. koji posluju s hrvatskim ispostavama kartičnih kuća i hrvatskim bankama. 

Problem je što Magento nema po defaultu ugrađene module za kartično plaćanje s gore navedenim servisima te ih je potrebno posebno isprogramirati, odnosno napraviti prilagođeni modul za plaćanje. Tu naravno dolazimo mi. U svojoj ponudi nudimo razvijanje, instalciju, prilagođavanje, testiranje i puštanje u rad modula za online kartično plaćanje za gore navedene servise za online kartično plaćanje - payment getaway-e.

U vrlo kartkom vremenu možete imati na svom webshopu modul za kartično plaćanje. Cijenu izrade modula, kao i ostale cijene pogledajte u našem cjeniku.

corvus-pay