Lux Artis - Centar za podršku

Napisao/la LUX ARTIS Podrška . Objavljeno u Ostalo

podrskaNova platforma za podrušku korisnicima je puštena u rad i nalazi se na ovom linkuPlatforma prvenstveno služi za podršku korisnicima naših usluga iako nije ograničena samo na to. Svaki upit za podršku koji kreirate ovim putem dobiva jedinistveni broj kartice/ticketa koji uvijek možete koristiti za praćenje i uvid u odgovore na vaše upite. Također u našoj bazi čuvamo povijest svih vaših zahtjeva za podrškom, koji su također dostupni i Vama.

Da bi ste otvorili karticu/ticket ne morate nužno ići na stranicu Centra za podršku. Jednostavno pošaljite email na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dobit ćete automatsku poruku da je zahtjev zaprimljen i da mu je dodijeljen jedinstveni broj. Naravno, netko od naših djelatnika će u najkraćem roku uzeti zahtjev u rad i javiti Vam se.

Platforma je na posebnom serveru i bit će dostupna i kad neki od naših hosting servera nisu dostupni te tamo možete pogledati obavijesti o eventualnim radovima ili razlozima nedostupnosti hosting usluge.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za Centar za podršku ili općenito za hosting uslugu i dr. slobodno nas kontaktirajte.